Tegenwoordig is er nauwelijks nog een organisatie te vinden die zich niet bezighoudt met 'de klant centraal zetten'. Klantbeleving & klantgerichtheid zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het jaarverslag. Connectie met je klant, het verschil maken, de klant verrassen, verwachtingen overtreffen... Het is een cruciale waarde in de bedrijfsvoering van organisaties. En.. eerlijk is eerlijk, het klinkt allemaal top! Alleen, hoe zorg je nou dat iedereen in de organisatie weet wat er van hem wordt verwacht. En sterker nog, hoe zorg je dat jouw mensen weten wat zij zelf kunnen doen (en laten 😉) om het waar te maken? 

Zoet kan daarbij helpen! De (maatwerk) trainingen richten zich op de aspecten die nodig zijn voor medewerkers om de klantbelofte waar te maken. En daarbij hoort de grens opzoeken; buiten gebaande paden denken, uit je comfortzone. Kortom; spannend - leuk - nieuw - verrassend. En altijd gebaseerd op de kwaliteiten die je mensen van nature al in huis hebben. 

Benieuwd naar de ervaring die Zoet heeft opgedaan of naar de (maatwerk) mogelijkheden voor jouw organisatie? We ontmoeten je graag!